Lid Worden

Lidmaatschap The Web Holland

Hallo Marillion fan!

We willen je graag wat meer vertellen over The Web Holland - de officiŽle Marillion fanclub in Nederland.
Het doel van The Web is om jullie - de fans - op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurt aan het Marillion front. We brengen drie keer per jaar een kleurig magazine uit boordevol interviews met bandleden, nieuwtjes, tourdata en andere informatie.
Gebeuren er belangrijke dingen tussen twee bladen in zoals bijvoorbeeld een kaartverkoop voor een concert of ander belangrijk Marillion nieuws dan sturen we een digitale mailing om iedereen op de hoogte te kunnen houden.

Elk jaar eindigt met een geschenk van de band aan hun leden van de fanclubs. De Xmas Gifts worden half december naar de leden gestuurd die hun contributie hebben betaald voor het komende kalender jaar. Een geweldig presentje naar wij denken. De dvd wordt half december opgestuurd naar alle leden die hun contributie voor het volgende kalenderjaar hebben over gemaakt.

Vanaf 2019 kun je kiezen uit een drietal varianten. Natuurlijk kun je er voor kiezen het magazine te blijven ontvangen op je deurmat. Daarnaast bieden we de mogelijkheid dat je het blad via de digitale weg ontvangt. Tot slot kun je lid worden zonder het blad te ontvangen maar natuurlijk wel met alle andere services.
Ieder lid ontvangt onze E-Enlightened nieuwsbrief. Deze zullen we frequenter gaan uitbrengen en deze houdt je op de hoogte van alles wat er met de band gebeurt. Daarnaast kan elk lid bij ons zijn kaarten bestellen voor de concerten en eventuele andere evenementen. En natuurlijk ontvangt elke lid het kerst geschenk van de band. Kort samengevat zijn dit de lidmaatschapsvormen met daar achter het bijbehorende bedrag. Je kunt vanaf nu direct betalen en bent zo verzekerd van de komende fanclub live dvd.

Magazine Magazine 26,00 euro
-E-Enlightened
-Kerst cd/dvd
-Kaartverkoop service

Digitaal Magazine via link 19,00 euro
-E-Enlightened
-Kerst cd/dvd
-Kaartverkoop service


WAT MOET JE DOEN?
1. Het juiste lidmaatschapsbedrag overmaken op bankrekening

NL06 ABNA 0427 9362 25


t.a.v.
The Web Holland
Postbus 17181
2502 CD Den Haag

2. Stuur dan een e-mail met je:
Naam
Adres
Telefoonnummer
E-mail
naar:
info@marillion.nl

Als je in het buitenland woont, kun je natuurlijk ook lid worden. Wel moeten we dan - vanwege de hogere portokosten - wat meer vragen: Ä 32,50 voor wanneer je het complete pakket wilt. Je kunt het beste het juiste bedrag overmaken via BIC nummer (ABNANL2A) en IBAN nummer (NL06ABNA0427936225), anders het bedrag in cash (ALLEEN in euro's!) opsturen naar bovenstaand adres, tegelijkertijd met het strookje.